Ervaringen

Elvira, 28 jaar

"We hebben samen al een aantal middeltjes geprobeerd om ons seksleven op te peppen, maar niets werkte. Via een site kwamen we toen op LibidoGold, en hebben het besteld. Eerst merkten we niet zo veel, alleen dat mijn man heel snel een erectie kreeg, maar een paar uur later waren we allebei niet te stoppen. We waren al heel lang niet meer zo geil geweest!!! Sinds jaren hebben we niet zo'n lekkere seks gehad als nu. We konden de hele nacht doorgaan en beleefden allebei meer en intensere orgasmen. Zo hadden wij het nog nooit meegemaakt. We hebben ontzettend van elkaar genoten door LibidoGold en zijn erg tevreden over dit product."

Dirk-Jan van der V

"Mijn vrouw en ik zijn al 25 jaar samen. Sinds een aantal jaar hadden we bijna geen seks, hooguit 1 keer in de maand. Zelf heb ik geen erectieproblemen en heb vaak zin in seks. Het was voor mij dan ook een probleem geworden, dat we nooit meer wat deden. We praatten er wel vaak over, maar konden geen oplossing vinden. Op een dag kwam ik thuis en mijn vrouw was erg opgewonden en kon niet van me afblijven. Ik wist niet wat er gebeurd was, maar het stond me wel aan. We hebben urenlang heftige seks gehad, en zij kwam wel 6x klaar. Later vertelde ze mij haar 'geheimpje' en de volgende dag had ik het ook gebruikt. Ik kon nu nog langer doorgaan en mijn erectie hield ook langer aan en was veel harder. We vinden het echt een wondermiddel, ook al zeggen veel mensen dat het niet bestaat. Wij hebben in ieder geval weer seks die we vroeger tijdens onze jongere jaren ook hadden."

Gino uit Utrecht

"Toen we net samen waren, deden we het overal en op verschillende momenten van de dag. Nu kwam het alleen van mijn kant en nauwelijks van mijn vriendin. Maar ook als het van mijn kant kwam, had zij geen zin. Ons seksleven stond op een heel laag pitje en we moesten er gauw wat aan doen, voordat het helemaal mis zou lopen. Seks is nou eenmaal belangrijk voor de relatie. Ik heb zonder het tegen mijn vriendin te vertellen, LibidoGold pillen gekocht. Toen ze een keer 's avonds van haar werk thuis kwam, had ik er al 1 ingenomen en had enorme zin. Zij kon het wel aan mij merken en toen heb ik de pillen aan haar laten zien. Gelukkig wou ze het wel proberen. We wilden gaan avondeten, maar daar kwam pas uren later wat van. Het werkte namelijk ook bij mijn vriendin!! Ze was niet meer te houden en we beleefden eindelijk wat we al een aantal maanden misten: lekkere, geile en langdurige seks. De voordeel van deze pil is natuurlijk ook dat het geen bijwerkingen heeft. Door LibidoGold beleven we nu zeker een paar keer in de week een paar lekkere uurtjes."