Ingrediënten

Ingrediënten per 1 tablet

  1. 50 mg Macra Dry extract
  2. 50 mg Guarana Extract
  3. 50 mg Kola Nut Extract
  4. 50 mg Muira Puama Extract
  5. 50 mg L-Taurine
  6. 41,7 mg Zinc Monomethione
  7. 27,6 mg Vitamine B3
  8. 20 mg Ginkgo Biloba
  9. 10 mg L-arginine

Ginkgo extract (Ginkgo biloba)

Uit onderzoek blijkt dat ginkgo de bloedtoevoer bevordert naar de erogene zones en heeft een vaatverwijdende werking. De zwellichamen kunnen zich goed vullen met bloed, wat een erectie als gevolg heeft. Ginkgo verhoogt de seksuele functies bij een man en de kracht van zijn erectie.

Muira puama

In de Braziliaanse kruidengeneeskunde wordt muira puama gezien als een zeer sterk aphrodisiacum (seks-stimulant). Het wordt daar gebruikt zowel door mannen als door vrouwen. Braziliaanse en Peruaanse Indianen hebben muira puama heel lang gebruikt als krachtig afrodisiacum en stimulerend middel. Dit lange termijn gebruik werd geregistreerd door Dr. Jacques Waynberg, een vooraanstaand deskundige op het gebied van seksualiteit, om muira puama te onderzoeken. Hij deed zijn onderzoek op 262 mannen die klaagden over gebrek aan seksuele lust en over erectieproblemen. 51 procent van de patiënten met erectieproblemen zei dat het direct werkte. Binnen twee weken verklaarde 62 procent van de mannen met een verminderde geslachtsdrift dat muaira puama effect had. In een artikel dat in 1994 in The American Journal of Natural Medicine werd gepubliceerd, wordt gesteld: 'Voorlopig onderzoek wijst erop dat een van de beste kruiden bij een erectieprobleem of gebrek aan libido muira puama zou zijn'.

Calcium

Gaat de spanning en prikkelbaarheid tegen, zo voelt u zich meer ontspannen.

Overige ingrediënten:

Cellose micorkristallijn, calcium fosfaat di hydraat, croscarmellose sodium, magnesiumstearaat, sillicum dioxide, titaniumdioxide hydroxypropylmethyl cellulose, kleurstof E464, E460, E171, E570, E572, E132.

60 tabletten = 51 gram